Filter
A / B / I / J / K / M / N / P / R / S / V
 
Aleksandra Mićić Prilaže diplomu Filološkog fakulteta u Beogradu kao dokaz da su reči važne, a godine borbe za ljudska prava u Srbiji kao dokaz da su dela ipak važnija.

 
Biografija

Prilaže diplomu Filološkog fakulteta u Beogradu kao dokaz da su reči važne, a godine borbe za ljudska prava u Srbiji kao dokaz da su dela ipak važnija.

 
Boban Skerlić Filmski i pozorišni reditelj
 
Biografija

Filmski i pozorišni reditelj

 
Bojan Klačar Izvršni direktor CeSID-a i doktorand na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Veruje da se sve može reći pristojno i sa uvažavanjem drugoga.
 
Biografija

 Izvršni direktor CeSID-a i doktorand na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Veruje da se sve može reći pristojno i sa uvažavanjem drugoga. U poslu je posvećen izborima, istraživanjima i političkoj komunikaciji. Kada nije izborna kampanja, čita stripove, navija za Partizan, putuje, voli drage ljude.

 

 
Ilija Vojnović Direktor kancelarije Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) u Turskoj. Prvi antiratni transparent podigao sa 10 godina. Prvi rokenrol koncert odslušao sa 5 godina.
 
Biografija
Direktor kancelarije Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) u Turskoj. Prvi antiratni transparent podigao sa 10 godina. Prvi rokenrol koncert odslušao sa 5 godina. 
 
Jakša Šćekić Novinar 40 godina. Počeo u epohi Josipa Broza Tita, završava karijeru u epohi Aleksandra Vučića.
 
Biografija

Novinar 40 godina. Počeo u epohi Josipa Broza Tita, završava karijeru u epohi Aleksandra Vučića. Bio svedok mnogih ratova i društvenih potresa na Balkanu i Bliskom Istoku. Zaokupljen razvojem novih tehnologija, jedan od osnivača Trećeg kanala RTB i satelitskog programa. Bio šef biroa za Istočnu Evropu britanskog Sky News-a, a karijeru završava kao TV producent u agenciji Reuters.

 
Katarina Milićević Krenula iz novinarstva. Ne bi umela da objasni rahmetli babi Angelini čime se bavi, šta je mirovni aktivizam, a šta blog. Mnogo toga ni sebi ne ume da objasni, zato čita pametnije od sebe, a sluša one koji govore tiho i znaju o čemu pričaju.
 
Biografija

Krenula iz novinarstva. Ne bi umela da objasni rahmetli babi Angelini čime se bavi, šta je mirovni aktivizam, a šta blog. Mnogo toga ni sebi ne ume da objasni, zato čita pametnije od sebe, a sluša one koji govore tiho i znaju o čemu pričaju.